Bedrijf

Thönissen Management en Advies B.V.

Thönissen Management en Advies B.V. bestaat sinds 2004 en is het zelfstandige adviesbureau van Maarten Thönissen. Na jarenlange beleids- en managementervaring te hebben opgedaan binnen de overheid en als adviseur en manager bij een adviesbureau werkt Maarten Thönissen als zelfstandig adviseur en projectmanager. Voortbouwend op zijn netwerk heeft hij inmiddels een uitdagende opdrachten- en klantenportefeuille opgebouwd. Veelvuldig wordt hij teruggevraagd voor vervolgopdrachten of aanbevolen bij collega-instellingen en gemeenten.

Inmiddels heeft hij een aantal instrumenten ontwikkeld, die door steeds meer gemeenten gebruikt worden.

Bij uitvoering van projecten werkt Thönissen Management en Advies in voorkomende gevallen samen met andere zelfstandig gevestigde adviseurs en bureaus. Zie samenwerking

Maarten Thönissen

Maarten Thönissen (1963) is een allrounder met een brede ervaring. Hij is een team-builder, organisatorisch sterk, bezit goede contactuele eigenschappen en heeft een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. Inzet van inhoudelijke kennis en visie, analytisch vermogen en een hoge kwaliteitsnorm, gepaard aan een politiek-bestuurlijke sensitiviteit zijn voor hem vanzelfsprekend.

In diverse functies heeft hij succesvol complexe en gevoelige projecten geïmplementeerd, als eindverantwoordelijke en als extern adviseur.

Het kunnen vertalen van abstracte voornemens naar concrete acties: juist hierin ligt zijn kracht. Zijn werkwijze kenmerkt zich door een creatieve en resultaatgerichte aanpak, waarbij tevens een planmatige aanpak niet uit het oog verloren wordt.